Over ons 

Koophethuis.nl komt voort uit verkoophethuis.nl. We hebben de titel aangepast, omdat het meer past bij de huidige activiteiten. Verkoophethuis.nl is in 2006 gestart en heeft in de afgelopen jaren veel mensen geholpen bij het emigreren en het aankopen van onroerend goed met name in Karinthië, het zuidelijk deel van Oostenrijk. 

In 2008 begon de eerste crisis en werd het een stuk lastiger een woning of bedrijfspand aan te kopen. Vooral de banken maakten het bijna onmogelijk. Wij hebben toen onze activiteiten afgebouwd en incidenteel nog aanvragen behandeld.

De afgelopen tijd hebben we weer regelmatig aanvragen binnen gekregen en wordt onze hulp ingeroepen. Dat heeft ons doen besluiten weer naar buiten te treden met een nieuwe website.

Met een groeiende economie zijn er weer wat mogelijkheden, al is het financieren van een object zonder eigen middelen nagenoeg niet mogelijk. Eigen middelen kunnen nu door de aantrekkende huizenmarkt in Nederland weer vrij gemaakt worden bij verkoop van de eigen woning. Lees rustig onze website door. Mocht je geïnteresseerd zijn dan helpen wij je graag. Stuur een mailtje met uw telefoonnummer en wij nemen contact met je op. Het lukt niet altijd je direct telefonisch te woord te staan.

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Contactgegevens

binnen 24 uur heb je een reactie

(+31) 6 23 112 670

KVK: 63952289