Wat kun je van ons verwachten

Wij van koophethuis.nl proberen zoveel mogelijk te helpen in alle facetten van het aankopen van uw onroerend goed in Oostenrijk, maar ook in andere landen. Als Nederlands intermediair zijn wij een sterker aanspreekpunt voor buitelandse makelaars.

Wij doen, onder andere, het volgende:

Je betaalt slechts € 500,- excl. BTW bij een geslaagde transactie, onze overige kosten worden betaald uit een deel van de courtage van de verkopende makelaar. Je bent daarom niets duurder uit. Sterker nog, wij onderhandelen de prijs voor u zover mogelijk uit. Wij werken op basis van No cure no pay!

Wij helpen je bij een bezoek ter plaatsen, bijvoorbeeld door het regelen van een bezichtigingsronde langs meerdere objecten bij diverse makelaars.

Wij helpen met de vaak complexe regelgeving ter plaatsen (let op: wij zijn geen juristen) en met een aankoopkeuring.

De prijs onderhandeling. Objecten kennen voor ons geen emotie, waardoor een onderhandeling gemakkelijker is. Buitenlandse makelaars nemen een professionele partij vaak ook serieuzer. Het doen van een goede deal met de juiste voorwaarde verdient zichzelf terug.

Wij proberen je zo compleet mogelijk te informeren over de woningen, bouwgronden en ander onroerend goed dat voor u interessant is. U moet zich goed realiseren dat wij afhankelijk zijn van de makelaar die de objecten aanbiedt. De Oostenrijkse makelaar is zelden een hele actieve man of vrouw en soms duurt het lang voor u als privé-persoon antwoord krijgt op uw vragen. Een presentatie van woningen zoals in Nederland op Funda gemaakt wordt, hoeft u van een Oostenrijkse makelaar niet direct te verwachten.  (Matige foto’s en beperkte teksten.)

Wij verzorgen op onze site een overzicht van aangeboden onroerend goed in verschillende regio’s. Dit is maar een greep van wat er beschikbaar is. U kunt ook een zoekopdracht achterlaten. Vaak staan objecten niet gepubliceerd, maar weet de plaatselijke makelaar wat er nog meer te koop is.

Wij kunnen je in contact brengen met verschillende financieringsverstrekkers in Oostenrijk.

Indien gewenst verzorgen we zelfs je emigratie en een werkplek voor je in Oostenrijk. Je moet zich wel goed realiseren dat ook wij afhankelijk zijn van onze contacten in Oostenrijk.

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Contactgegevens

binnen 24 uur heb je een reactie

(+31) 6 23 112 670

KVK: 63952289